content="" />

Sponsor pumpe - Gatemagasinet Asfalt

Oppdaget en fin ting i går. Jeg skulle fylle bensin, og det passet så perfekt å kjøre innom Shell/7-Eleven på Blåsenborg i Stavanger.

Som så mange ganger i hverdagen, fikk jeg  valg. Vanlig fylling, eller velge pumpen med Sponsor. Det vil si at 3 øre pr. liter går til Gatemagasinet Asfalt.

Valget ble jo veldig lett kan du si.

Er så imponert over de som tenker litt utenfor boksen, og klarer å få til tiltak om å gi litt tilbake.

Gatemagasinet ASFALT er et gatemagasin utgitt av Stiftelsen Gatemagasinet i Rogaland. Første utgave kom for salg 1. april 2009. Gatemagasinet har per februar 2014 et opplag på ca. 30 000 eksemplarer, og selges på gaten i hele Rogaland. Det er salgskontorer, der selgerne møter opp og kjøper blader i Stavanger, Sandnes, Haugesund, Egersund, Sola og Strand. Magasinet kommer ut seks ganger i året, og redigeres etter redaktørplakaten.

Formålet med magasinet er å fremme engasjement og selvhjelp blant mennesker med ruserfaring eller som er i en vanskelig livssituasjon. Stiftelsen som utgiver av magasinet er politisk og religiøst uavhengig og har eget styre. Gatemagasinet skal sette fokus på mangfoldet i sosiale, kulturelle og samfunnsmessige forhold. Skal bidra til verdighet, forståelse og fremme like rettigheter for alle. Eventuelt overskudd fra salg brukes til å finansiere arbeid blant vanskeligstilte.

Tekst og bilde hentet fra Wikipedia

#asfalt #gatemagasin #sponsor #stavanger #Rogaland #Shell #bensin

 

 

8 kommentarer

liveterherlig93

07.01.2017 kl.12:24

flott:)

stavangerinmyheart

07.01.2017 kl.12:38

liveterherlig93: Ja jeg synes det:)

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.12:29

Det er jo kjempe bra at de har slik! Ønsker deg en god Lørdag :-)

stavangerinmyheart

07.01.2017 kl.12:37

Victoria Larsen: Ja - flott tiltak:) En fin lørdag til deg og:))

dvergpinschere i mitt hjerte

07.01.2017 kl.13:54

Flott tiltak! og du er snill som støtter..men akkurat på bensin! Som nå er så rådyrt!! Men de som har mulighet, kan jo fint gjøre det..:-)

stavangerinmyheart

07.01.2017 kl.13:58

dvergpinschere i mitt hjerte: he,he. Ja - men må vel si at det er en liten omvei for meg å fylle der hver gang...... - men de gangene det passer så betaler jeg litt ekstra. Ps. prisene har og gått en del ned siden mandag:)

suttung

08.01.2017 kl.00:22

Kjempefint tiltak synes jeg

stavangerinmyheart

08.01.2017 kl.00:23

suttung: ja det synes jeg og:))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

47, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv

hits