content="" />

Stavangerregionen - Salgsarena for Norsk Reiseliv

I går ble det bestemt at Stavangerregionen neste år blir arena for Norwegian Travel Workshop (NTW). Dette er en av de største reiselivsbegivenhetene i Norge, samtidig som det er den viktigste møteplassen for norsk reiseliv.

Stavangerregionen kommer til å samarbeide med Destinasjon Haugesund og Haugalandet, og Reisemål Ryfylke.

Her kommer også over 300 utenlandske turoperatører for å kjøpe norske reiselivsprodukter. Arrangementet er mellom 16. og 19 april neste år. Selve forhandlingsmøtene vil finne sted i Stavanger Forums nye messehall, Forum Expo, i Stavanger.

Grunnen til at Stavanger Regionen ble valgt var en solid og kreativ søknad, samt at reiselivet stadig blir viktigere for regionen som er i omstilling. Reiselivet vokser og tilbyr en stor variasjon. Her finner du alt fra naturikoner som Preikestolen og Kjerag til kulturliv. Vi har  og noen av de beste restaurantene i Norge.

Så folkens, dette sier jo at det er vel verdt å ta turen til Stavanger området.

Jeg personlig kjenner på at jeg er så kry av regionen min. Personene som har jobbet med og mot dette, har gjort en fantastisk jobb. All hyllest til dem.

Avslutter innlegget med en liten strofe fra Stavangerkammeratene sin sang: "Bare så du vett det"....

Bildet tatt på Prekestolen sommeren 2016.

#reise #turist #stavanger #Rogaland#stavangerregionen #reisemålryfylke #prekestolen #Kjerag #expo #turistmål #Norge

8 kommentarer

liveterherlig93

27.04.2017 kl.14:37

så spennende :)

stavangerinmyheart

27.04.2017 kl.14:39

liveterherlig93: Ja det er så bra:)))) ønsker deg en flott dag.

fruensvilje

27.04.2017 kl.15:19

jeg elsker ryfylke og jeg liker dei fleste fjellturer,har vært på prikestolen,men der må jeg skuffe deg.Den turen opp var alt annet en god,super utsikt på toppen,men en helt forferdelig vei opp,

Jeg savnet mulighet for å gå på toalett,det var for trangt i stien da det ikke var beregnet pasasje når 40 skulle ned og hundre opp + en hel gjeng med løpere som ville forbi,nei da er det bedre i fjellene her heime ))

stavangerinmyheart

27.04.2017 kl.17:23

fruensvilje: Det er fantastisk på toppen, og en fin tur hvis det ikke er alt for mye folk. Lurest å gå tidlig morgen...... event. sent kveld. De har utbedret stien opp, så den er mye bedre nå. Men toalett er der ikke.... Men her kommer en nok ikke unna turistene uansett... og verre blir det nok:)

frodith

27.04.2017 kl.17:32

Jeg har veldig lyst på en Prekestol-tur må jeg innrømme :-) Det er noe jeg ønsker meg faktisk, helst så fort som mulig :-)

stavangerinmyheart

27.04.2017 kl.17:42

frodith: Det er bra - men anbefaler å gå litt tidlig på sesongen, og helst tidlig fra morgenen av:))

dvergpinschere i mitt hjerte

27.04.2017 kl.18:23

Ja mange flotte steder i Stavanger...har jo familie der..så har vært der noen ganger..men aldri vært i fjellene..bare vært på fjorden..:-) og i byen..

stavangerinmyheart

27.04.2017 kl.20:54

dvergpinschere i mitt hjerte: :) <ønsker deg en flott kveld:))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

47, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv

hits