content="" />

Sjekk jobbmulighetene hos Agenturer.no

                                                                                                                                                             Annonse

Hei dere.

Jeg tenkte at jeg ville tipse dere om en fantastisk side på nettet for de av dere som er ute etter jobb. Her har du muligheter til å finne utlysninger om salgsstillinger, muligheter til å starte for deg selv, eller kanskje du har egen virksomhet men er åpen for nye produkter i din eksisterende portefølje. 

Siden heter: Agenturer.no. Firmaene som søker etter forhandlere kan blant annet formidle kjente klesmerker, smykker, interiør, ja egentlig alt du kan tenke deg.

Det kan være veletablerte firma med kundemasse i Norge, event. firma som ønsker å komme inn på det norske markedet. Så her er mulighetene mange.

Jeg har vært medlem i noen år nå, og kan skrive under på at det er agenturer for veldig mange kjente merker og produkter. Hver gang jeg får mail, må jeg inn og kikke.

Hvis du ønsker å registrere deg, og å få mailer om nye muligheter kan du gå inn HER.

Foruten å formidle stillinger, hjelper også Agenturer.no selskaper som ønsker økt salg med å finne eksterne salgskanaler. Det er muligheter til å nå ut til nettverket av agenter og forhandlere ved å bruke annonseløsninger. Mer informasjon om dette finner du HER.

For selvstendig næringsdrivende og småbedrifter har de også et fordelsprogram som gir adgang til eksklusive agentmuligheter, dokumentmaler for næringsdrivende, diverse rabattavtaler osv. Mer informasjon om dette finner du HER.

Uansett om du er firma på utkikk etter folk, eller arbeidssøkende er dette sider som jeg anbefaler at dere tar en titt på.

 

bildet er hentet fra pixabay

#karriere #jobb #agenturer #agenturerno #yrke #agent #arbeid #muligheter #salg #salgsagent #annonse #markedsføring 

 

 

8 kommentarer

hverdagslivetivollen

06.09.2017 kl.07:34

dette må jeg sjekke :) takk for tips :)

stavangerinmyheart

06.09.2017 kl.07:34

hverdagslivetivollen: bare hyggelig:)) mye spennende:))

dvergpinschere i mitt hjerte

06.09.2017 kl.09:40

Flott tips!

stavangerinmyheart

06.09.2017 kl.10:16

dvergpinschere i mitt hjerte: Så kjekt du likte det:)) Ønsker deg en flott dag.

HeidiElise

06.09.2017 kl.11:43

Måtte inn og sjekke dette ja! ;)

stavangerinmyheart

06.09.2017 kl.11:46

HeidiElise: håper det var interessant:))))

frodith

06.09.2017 kl.18:29

Av og til tenker jeg det hadde vært gøy å gjøre noe HELT annet enn det jeg gjør nå, men stort sett liker jeg jo jobben min :-) Bare litt tøffe tak akkurat nå :-)

stavangerinmyheart

06.09.2017 kl.18:44

frodith: ja det er slik innimellom. Jeg jobber med salg, og det var når jeg gikk ledig jeg kom over disse sidene. Mye spennende, men all den reisingen passer ikke meg så bra når jeg har han hjemme:))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

47, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv

hits