content="" /> hits

Når fisk gjør en syk!

Hei dere.

Håper dere har hatt en fin dag.

Når jeg var på vei hjem fra jobben i dag kom jeg til å tenke på en ting. Som jeg nevnte i går har poden ikke vært helt i form i helgen, men etter en bolle og to i går begynte han å komme seg. Et sikkert tegn er jo når matlysten kommer. 

I dag har jeg hatt kontakt med ham på telefon, og formen var mye bedre i følge ham selv. 

Tross kunnskap, gjør en gjerne ting litt annerledes enn en skulle når de er syke. I stede for at en forer "de syke" med brus og chips som jeg gjør burde de jo fått et mye sunnere alternativ med frukt, grønt og kanskje fisk. En skikkelig vitamininnsprøyting kan du si. 

Dermed formet ideen seg, og når jeg var innom butikken var det nettopp det jeg kjøpte. Laks, grønnsaker og en del frukt.

Synes i grunnen jeg var ganske lur, og tropper opp hjemme. Spørsmålet om middag møter meg i døren, og jeg må jo være ærlig og fortelle om gourmet måltidet vi skal ha. Da kommer det på strak arm fra poden: "Vett du, eg e ikje heilt i form så eg orke ikje någe."

Tross om det ikke favoritt, så er det noe som han spiser. Så jeg funderer jo på om det er ordet eller tanken på fisken som plutselig gjorde ham dårligere igjen? eller om jeg rett og slett har laget en dum vane her i huset? 

Jeg håper jo at vi kommer tilbake til normalt kosthold etter denne sykeperioden, og da må det strammes inn. Neste sykdomsperiode blir det adskillig sunnere. Kanskje kun gulrøtter? 

Men en ting er sikkert. Blir han frisk nok til å bli sulten i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Da står fisk på menyen.

Ha en flott ettermiddag dere.

#mat #matglede #laksemiddag #grønnsaker #familieogbarn #mamma #ungdom #syk

 

 

10 kommentarer

Ei_heks

12.02.2018 kl.17:01

TEORIEN er det ikke noe i veien med! ;)

Men la ham få litt digg til dessert i det minste da! :-O

:D :D :D

stavangerinmyheart

12.02.2018 kl.19:01

Ei_heks: hihi fisken inntatt og formen bedre:)) Joda vi hadde gjemt ei bolle fra i går:))

Toini

12.02.2018 kl.20:07

Stakkars poden..her i huset så fikk de som var syke velge middag...hihihi..så, ja..jeg er ikke noe gald i fisk selv, så jeg hadde nok også blitt akutt syk..;-) Men skjønner tanken din....:-) ha en god kveld!

stavangerinmyheart

12.02.2018 kl.20:16

Toini: hihi det ble en bolle etter middagen, så nå har han kommet seg igjen:))

frodith

12.02.2018 kl.21:28

Laks er godt, hvertfall hvis man er frisk :-D

stavangerinmyheart

12.02.2018 kl.21:30

Hihi han er frisk:)) etter fisken fikk han en bolle og så var det trening:)) regner med at det var det halve fiskestykket som gjorde susen:)) og grønnsakene:))frodith:

Doc og Dask

12.02.2018 kl.21:49

Fisk var jo livretten min som liten :p Hehe, mulig eg er sær da.. Nå er mat generelt livretten min ;)

stavangerinmyheart

12.02.2018 kl.22:00

Doc og Dask: hehe herlig:)) egentlig det samme her:))

Marit

13.02.2018 kl.08:53

Jeg er altetende og synes dermed fisk er like godt som en biff, om det er riktig tilberedt. ;) Håper han er i bedre form i dag. :)

stavangerinmyheart

13.02.2018 kl.09:02

Marit: er lik deg jeg da:)) ja han kom seg etter laksen:)) he,he.

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv