content="" /> hits

Tips til alene hjemme måltider......

Hei dere.

Da er det lørdag igjen. Poden har dratt til sin far, og det resulterer i at jeg har bare meg her hjemme.

Når disse helgene kommer tar jeg meg litt fri fra matlagingsreset. Som poden sa her forleden når vi planla ukens middagene. Fisk det kan du ha i helgene hvor jeg er hos pappa. Må jo fortelle det, tross utsagnet så prøver jeg å få til et måltid i uken, slik at han får i seg det og. Så nei - jeg hører ikke alltid på ham.

Utenom det har han veldig rett. Det går mye i fisk. Jeg er veldig glad i fisk, samtidig som det er enkelt å tilberede. Om du ikke ønsker å ta frem gryter og kar, noe som jeg har vanskeligheter med i disse helgene, så fungerer det også fint.

Det kan til og med se ut som et herremåltid, og tar kun ett minutt å lage.

Laks, brød eller tacolefse, litt grønt og det du måtte ha av andre grønnsaker. Jeg har funnet ut at å toppe med litt mango gir en særdeles god smak. Gjerne også med litt fetaos.

Bruker du ruccolasalat får du en herlig litt mer krydret smak.

Lag gjerne en liten marinade av litt olivenolje, hakket chili, salt og pepper for å toppe smaken.

Legger ved et bilde, her med tacolefse. Det ser jo ganske så lekkert ut eller?

#alenehjemmemat #enkelmat #fiskemåltid #matglede 

 

 

4 kommentarer

annebe

14.04.2018 kl.14:30

Veldig glad i fisk..men ikke laget noe lignende det du viser her..ser veldig godt ut :)) God helg videre og takk for tipset <3

stavangerinmyheart

14.04.2018 kl.14:40

annebe: Det er enkelt og veldig godt:)) Kan nok tenke meg at det kan være en god lunsj - selv om jeg selv kan ha det til middag når han ikke er hjemme:))

Toini

14.04.2018 kl.16:53

Jeg lager også lettvinte ting når jeg er alene..men blir sjeldent fisk da gitt...Er ikke såååå glad i det...men noe må man ha innimellom...Som du vet..så er jeg litt kresen..så da stopper det med enkelte ting..kos deg! og ja..ser godt ut! Ha en god kveld!

stavangerinmyheart

14.04.2018 kl.20:01

Toini: Ja det blir enkelt.... men nå er jeg veldig glad i fisk... he,he. Ønsker deg en flott kveld.

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv