content="" /> hits

På jakt etter joggekroppen......

Ja kan dere tenke dere? Jeg jogge?

Jeg trodde vel aldri at jeg skulle skrive et slikt innlegg siden jeg har en liten "fobi" mot det å jogge. Du kan lese om det i her.

Nå hadde det seg slik at jeg kom i snakk med en person, ja for noen måneder siden. Han fortalte at han føyk gjennom sanddynene på jærstrendene som bare det. Jeg kom jo med den vanlige frasen om at å jogge det ligger ikke for meg og bla,bla,bla. 

Vel en setning sa han som har boret seg inn i meg, tross om jeg ikke synes det gjaldt han så masse. "Se på meg. Jeg har ikke kropp til å jogge, og jeg får det til". Han hadde hatt samme innstillingen som meg før han fikk et tips fra en bekjent som han og delte med meg. Korte økter, men det skulle være veldig effektivt. 

Må nevne at han også nevnte at han kunne være med, i mitt tempo da selvfølgelig. Lite visste han at når jeg jogger vil jeg ikke se et eneste menneske. Men i grunnen var ikke det noe problem for jeg jogger jo ikke.

Så etter denne samtalen har jeg fått enda en grunn til å ikke jogge. Jeg har stjålet hans uttrykk, og har brukt det titt og ofte. Jeg har rett og slett ikke joggekropp i tillegg til at jeg får vondt i kroppen bare av å tenke på å jogge.

Men så har jeg jo blitt med på "Dytt" kampanjen på jobb. Kollegaer springer både hit og dit. Jeg trener og jeg går. Men jeg har ikke jogget til nå.

Teknikken eller forslaget han har fortalte meg har ligget å "trigget" i bakhodet. Jeg har tenkt på det titt og ofte, og skjøvet det litt foran meg. Men i dag pushet jeg meg litt ekstra, og testet ut. Jeg var nok ganske så skremt, men vet dere det gikk helt fint, tross min skepsis. Jeg tror faktisk at dette kan funke for meg. Men har jo bare prøvd en gang. Ikke på tredemølle som han sa, men ute. Det skal visstnok være litt vanskeligere, uten at jeg vet noe om det.

Så hvis dette her gjør susen på meg er jeg sikker på at det kan fungere for andre "anti joggere". Da skal jeg dele, men inntil da tester jeg det ut.

Legger ved et nesten bevis...... måtte jo sette meg nedpå etter økta. Jeg klarte til og med å ikke stoppe for å knipse bilder. Litt kry av det.

#joggekropp #trening #dummiejogging #jogge #stavangerinmyheart

19 kommentarer

dedicat

30.04.2018 kl.19:06

Dæsken ta :D Det er ikke ofte jeg ser noen skriver "innlegg til seg selv" - men nå fikk jeg en følelse av lese et :) Nå må jeg bare spørre, løper du fra gamle prinsipper eller mot nye ? :D Lykke til ,, jeg har aldri praktisert jogging ,, bare for å tilføye det altså :)

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.19:48

dedicat: h,ehe. tror bare at konkurranseinstinktet tok meg litt i tillegg til om opplegget funker til og med på meg... he,he. rein nysgjerrighet. Og som jeg skriver i det tidligere innlegget har jeg alltid vært litt misunnelig på de som jogger mil etter mil:))))

maiken

30.04.2018 kl.19:12

Jeg har også alltid hatt en joggefobi, om man kan kalle det....

Men har begynt i all stillhet å prøve det på treningssenter. Og konkurrerer bare med meg selv....:)

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.19:46

maiken: Ja det er slik jeg og må gjøre. Helt alene... i dag klarte jeg å ikke stoppe når jeg traff folk.. he,he. Har litt lett for det:)

Personlig Utvikling

30.04.2018 kl.19:16

Jogging passer nok deg også. Men pass deg for den tunge dørstokkmilen. Men om du er ute å går en del, så har vel du kommet deg forbi den :)

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.19:46

Personlig Utvikling: Jeg har så og si alltid trent - men jogging har jeg ikke fått helt til... Så nå er jeg spent:))

Silje

30.04.2018 kl.19:24

Så flink du er! Jeg har akkurat startet å trene selv og det er så deilig og jeg får så mye energi og føler meg så mye friskere og sunnere:))

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.19:45

Silje: Ja det er kjekt å komme i gang:)) Håper jo bare at joggingen varer.. men faktisk gleder jeg meg til i morgen:))

Jernbanefrua..

30.04.2018 kl.19:49

Det finner du nok fort ut av =)) Jogging er ingenting for meg, jeg liker å gå fort, men det er nå individuelt det også =))

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.19:51

Jernbanefrua..: Ja det gikk veldig bra.... jeg fikk ikke vondt en plass, og jeg som alltid får det før jeg begynner.... Så kanskje nå:)))) Er vel litt lik deg jeg og... men har alltid ønsket at jeg hadde synes det er helt fantastisk:))

Toini

30.04.2018 kl.21:59

Lykke til! kan jo være du greier det...Tror at uansett så kommer det an på innstillingen og motivasjonen...hihih..ha en god kveld!

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.23:35

Toini: jepp... men det var overkommelig til og med for meg:))

Margrethe

30.04.2018 kl.22:07

Så spennende da! Gleder meg til å lese om koden til det hele! :-)

stavangerinmyheart

30.04.2018 kl.23:34

Margrethe: forteller nok bare hvis det funker:))) da funker det nemlig for alle.... kan jeg nesten garantere... Hehe

Marit

01.05.2018 kl.09:55

Oj!! Jeg har aldri jogga i mitt liv. Eller et par ganger for 15 år siden forsøkte jeg. I mørket, rundt midnatt, så jeg skulle være helt sikker på at jeg ikke møtte noen i løypa! :D Vel, jeg ble ikke smitta av joggesyka, det gikk helt greit over uten varige men. Blir spennende å høre fortsettelsen her.

stavangerinmyheart

01.05.2018 kl.10:37

Marit: Jeg er nok i samme kategori som deg... men dette virker bra. 2.dag unnagjort... og jeg klarer det. Normalt ville jeg ha stoppet når jeg så en annen person... men jeg har klart å holde meg til planen... litt kry av det. Men det har jo bare gått 2 dager he,he.

atlrlundhaug.no

02.05.2018 kl.00:24

Har ikke et helt klart bilde av hvordan joggekroppen skal se ut jeg da men. 😂

stavangerinmyheart

02.05.2018 kl.05:55

atlrlundhaug.no: hihi

02.05.2018 kl.08:32

Jogge er vel ikke det morsomste i verden, men man får bedre kondis og det er jo bra. Bare å hive seg ut i det, gå litt fortere så litt småjogg så er man i gang. Sette små men akseptable mål for seg selv så er det mye mere inspirerende

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv