content="" /> hits

På jakt etter joggekroppen - uke 1

Hei dere.

Nå har det gått en uke, og tenk jeg har jogget nesten hver dag. 

For de som suser lett over bakketoppene er nok ikke mine tunge steg noe å rope hurra for, men for meg er det en stor bragd. 

På mandag som var hadde jeg et innlegg om beslutningen min, og at jeg hadde fått et forslag til å komme i gang. Det kan du lese om her.

Jeg har gått slavisk etter dette opplegget, og det fungerer for meg. Det er en økt på 20 minutter, og 2x2 minutter vekselsvis jogging og rask gange. Rett og slett 5 ganger jogging. 

En blir nok ikke superjogger av å holde dette opplegget uke etter uke, men jeg tenker at jeg øker joggeøktene for hver uke. Ikke de store økningene, men med noen sekunder. På den måten lurer jeg meg selv litt. For det er det jeg må. Min motvilje mot jogging sitter enda i. 

Normalt så trener jeg flere ganger i uken, går mye og liker meg i timevis i fjellet. Når det kommer til jogging har jeg null tålmodighet og stopper nærmest før jeg er utslitt, i tilfelle jeg blir det. Det føles hvertfall slik. Men kanskje har jeg knekt koden for meg? Det vil vise seg.

Hvis du ønsker å følge samme opplegg som meg anbefaler jeg å begynne enten med tredemølle eller i slett terreng. Jeg er så heldig at jeg på vei hjem fra jobb kan svippe innom et vann her i Stavanger som er litt over 3 kilometer. Det er en perfekt distanse for dette opplegget. 

#trening #jogge #antijogging #joggekroppen

 

 

 

 

 

 

14 kommentarer

atlelundhaug.no

06.05.2018 kl.10:19

Høres ut som et fint opplegg det der. Viktig å finne noe man trives med og som gir litt utfordring.

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.10:20

atlelundhaug.no: Ja det er helt greit. Blir ikke utslitt men jeg jogger litt. he,he.

frodith

06.05.2018 kl.10:36

Jeg fant også min greie når jeg jogget, for å lure meg selv. Jeg måtte jogge nedover :-D kunne jogge 50 minutter i strekk jeg til slutt bare det gikk slakt nedover. Jeg DØDE ikke i pusten, men joggeskritt måtte jeg jo ta uansett. My way...

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.11:04

frodith: hihi ja det er viktig å finne noe som motiverer. Ikke lett å finne den strekningen i bare nedover da:))

fruensvilje.blogg .no

06.05.2018 kl.11:14

jeg heier på deg,dette er jo superbra uansett superjogger eller ikke.Skulle gjerne hevet meg på,men med en fotopperasjon på kommende onsdag er det ikke noe å tenke på en gang,men kanskje jeg blir sterk i armane av å hompe på krykker da hi hi

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.13:09

fruensvilje.blogg .no: hihi. Åå masse lykke til. Må bare si at hos meg er det stahet og misunnelse:))))))

Jernbanefrua..

06.05.2018 kl.13:57

Så flink du er da :-)) Selv går jeg flere turer om dagen :-) herlig å bevege seg :-) Nyt dagen din, håper det er sol der du er også :-))

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.14:11

Jernbanefrua..: Tusen takk. Ikke så store bragder... men som du sier bra å bevege seg litt:)) Sol her også så nå jobber jeg ute for å se om det blir litt ordning der også:)) Ha en flott dag du også:))

Toini

06.05.2018 kl.17:33

Så bra du har funnet noe som fungerer for deg...jeg har aldri vært noe jogger...og kommer aldri til å bli det nå...Lykke til!

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.17:33

Toini: hihi det er ikke store økten.... men jeg jogger:))
Hørtes kjempeflott ut at du har funnet ut noe som fungerer for deg, og det er det viktigste.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

stavangerinmyheart

06.05.2018 kl.21:29

Toril sin hverdag med musikken og kattene: tusen takk:))

Personlig Utvikling

07.05.2018 kl.01:39

Det er bra å starte rolig, sånn som du har gjort. Da får du en fin opplevelse, og ønsker å fortsette. Målet er jo ikkje å løpe langt hver dag i en uke, for så å få skrekken og slutte. Det er bedre å starte rolig, og gjøre jogging om til en vane du ønsker å ta med deg videre.

Stå på. Eg har troen :D

stavangerinmyheart

07.05.2018 kl.06:10

Personlig Utvikling: tusen takk. Ja det er grunnen... for her gir jeg fort opp:))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv