content="" /> hits

Bursdagsplanleggeren fikk ufrivillig fri i år......

Det er som sagt mange forskjellige måter å si ting på. Noen er litt vel flinke og noen er ikke så flinke kan en vel si.

Jeg har derimot en her i huset som vet hvordan han skal ordlegge seg.

Han fyller året i dag, og han har rett og slett gitt meg fri.

For  noen få uker siden kunne han meddele at han synes jeg hadde det så utrolig stresset rundt bursdagen hans, med kaker, mat og vasking. Dermed hadde han tenkt å lette litt på stresset mitt og ikke ha noe bursdagsfeiring her hjemme i dag eller i helgen.

Jeg prøvde jo selvfølgelig å argumentere, men han holdt på sitt. Prøvde å få til at vi kunne jo bare be noen få stykker. Men nei, han var ikke til å rikke.

Argumentasjonen: "Eg tenke på deg".

Jeg tok hintet til slutt, og tenkte at vel vi har kommet til en ny epoke. Han er ute og koser seg med kammerater, og på eget inaktiv har han spandert pizza på gjengen. Han ringte hjem og sa at det var forferdelig dyrt.

Før han sprang ut dørene har det vært litt familie og venner innom for å gratulere, og kake har de fått. Tror nok han setter pris på det.

Men jeg må nok innse at enda en epoke er over. Det kan kanskje være noen år til jeg får være med på bursdagsfeiringen hans igjen. Tanken er blandet. Det er godt de vokser til, men allikevel litt sårt. Men når jeg tenker tilbake, var det vel slik vi var også.

 

 

Tross lite feiring får jeg holde meg til morgenrutinene ved bursdag. Vekking, synging og litt gaver. Så er det jo litt koselig med en liten kake på morgenkvisten:) Denne tradisjonen hadde han "glemt" ut tror jeg..... eller om han rett og slett setter pris på den? Jeg velger å tro det siste.

Hvis du lurer er det en eplekakemuffins. Ble litt flat da den måtte få plass i ovnen med den andre kaka, dermed sto den kun i pappen.

 

#bursdagsplanlegging #fridag #barnogfamilie #mamma #kake #bursdagskake #mamma #bursdagsbarn #ungdom #tenåring

 

14 kommentarer

Ligaya

01.06.2018 kl.20:07

Slik blir det etter hvert:)

Artig med litt oppmerksomhet likevel:)

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.21:13

Ligaya: Ja det gjør det.... og noen ting tror jeg nok de setter pris på..... tross om han var veldig trøtt i morges med sang og pakker.... he,he.

frodith

01.06.2018 kl.20:08

Gratulerer med sønnen. Greit å høre de blir voksne og vil ta ansvaret selv også :-) Men er nok litt blandet for deg ja :-)

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.21:12

frodith: Det ble jo litt morsomt utav det ja..... har stor forståelse for det.... men liker jo å stelle i stand..... Blir kanskje bare stranden på meg da.... hihi

deveny

01.06.2018 kl.20:11

Sånn er det, dessverre.

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.21:11

deveny: Ja det er nok det... må kose oss med de når det passer de:))

atlelundhaug.no

01.06.2018 kl.20:58

Poden blir voksen vettu 😂

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.21:11

atlelundhaug.no: hihi gjør det:)))

fruensvilje.blogg .no

01.06.2018 kl.21:34

gratulerer med sønnen,ja der har dei fleste av oss vært,det kommer en dag da dei unge ikke vil ha mammas bursdagsfest hjemme ,men en muffing på senga tenker jeg var hyggelig nok da

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.22:04

fruensvilje.blogg .no: ja jeg tror det:))) må ikke glemme syngingen:)) hihi

Toini

01.06.2018 kl.22:17

Ja de vokser til..men mine har alltid ville ha selskap...for da blir det gaver! Altså familie selskap..men vi stoppet opp med det etterhvert også...Det er jo bare stress...Gratulerer til gutten!

stavangerinmyheart

01.06.2018 kl.22:41

Toini: ja det er slik det blir:)) han fikk litt besøk... men sikkert kjekkere å være med kammerater:))

Ei_heks

02.06.2018 kl.00:42

Vi hadde familiefeiring også, men i en periode var nok ikke det i nærheten av så viktig som feiring med venner!

Og sånn skal det i grunnen være. ;)

Ha en herlig helg! Klemmmmm :)))

stavangerinmyheart

02.06.2018 kl.09:20

Ei_heks: det er så sant:))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv