Jeg laget en liten enkel torskerett her om dagen som jeg ønsker å dele med dere.
Du bruker toppen en halv time, og den smaker fantastisk.
Torskefilet på en eng av søtpotet og ruccola salat, toppes med en spiseskje chili bearnés saus og litt vår løk.
Søtpotet som ligger under er fantastisk til fisk kokes fort opp. Skjær den i biter. Når den er oppkokt moses den, litt salt og pepper, så er den serveringsklar.
Til fisken koker du opp en gryte med vann med salt. Når vannet koker, setter du platen på svar varme, tar fisken oppi og lar den trekke. Fisken er serveringsklar når den er hvit.
Chilie Bearnése sausen brukte jeg en ferdig som jeg fant i butikken. Men du kan selvfølgelig lage den selv.
Håper det smaker:)
#matprat #torskemiddag #fiskemiddag #mat #middag #lettlaget
Ser herlig ut..jeg lagde meg også torsk her om dagen..liker best den hvite fisken..nammm…Flott tips!
Toini: Bare hyggelig… ja og ikke minst så lettvindt:))
Dette er deilig sommermat, og jeg skal prøve den. Har et par stykker med torsk igjen i fryseren som jeg kan bruke ;o))
Vera Lynn: ja det er nydelig og enkelt:)))
Så deilig ut..og hørtes enkelt ut å lage ..og det er jo perfekt nå i finværet 🙂 Kos deg med kvelden <3
Ja, det der så godt ut 🙂 Og det er jo mye man kan gjøre FAST ut av ferske varer også 🙂 DU er flink som lager sånt i varmen da 🙂 Vi har vært på restaurant i dag 🙂 Deilig, indisk. Mango-lam <3
Det der så rågodt ut! 🙂
Det hørtes jo aldeles nydelig ut! Det skal garantert testes!
Fint flaka torsk. Det ser godt ut 🙂
mannmedmat: ja det var det:))
Hagegleder: det var godt:))
Margrethe: det var det også:))
frodith: herlig å gå på resturant da:)) hørtes og nydelig ut:))
annebe: ja det er enkelt, og går fort:))