I går hadde jeg vår årlige jule forening, og tross om jeg normalt ikke tuller med våre vanlige tradisjonsrike jule retter, bestemte jeg meg for å prøve en litt ny vri i år. Jeg kom over en oppskrift i et Kiwi hefte, og når tanken var sådd, ja da prøver vi. På menyen var det Glasert Pinnekjøtt med ovnsbakt ananas, chili og fennikelsalsa, og tradisjonell riskrem med mandel til dessert. Her ristet jeg mandler til topping sammen med jordbærsaus.
Pinnekjøttet smakte fantastisk, og kan virkelig anbefales. Jeg legger et bilde av oppskriften her, men du kan og klikke deg inn over her. Det er mange smaker, men passer utmerket sammen og ble godt mottatt av selskapet.
Jeg antar at du ikke vil ha denne retten på julaften eller en av dagene, men kanskje et tips hvis du har noe til overs.
Legger ved litt stemningsbilder og ønsker deg en god natt.
… og så må jeg jo vise frem eneste hanen i foreningen. Søte Thomas.
Veldig godt, mange spennende smaker til pinnekjøttet. Skepsisen gikk fort over til begeistring 😍 takk for veldig god mat
Takk – ja vi var jo litt skeptisk alle mann:))
eg tenker dette smakte helt nydelig ,jeg er en av dem som gjerne smaker nye ting og noen forblir i sortimange mitt :=)fin vovs da
Ja mange spennende smaker sammen, og det var veldig godt. Kan godt ha dette igjen for å si det slik hehe. Ja er han ikke herlig vel, fikk egen stol også:)
Så spennende! Skjønne vovva 😘
hihi ja er han ikke skjønn vel:)