Glasert Pinnekjøtt – en spennende oppskrift

I går hadde jeg vår årlige jule forening, og tross om jeg normalt ikke tuller med våre vanlige tradisjonsrike jule retter, bestemte jeg meg for å prøve en litt ny vri i år. Jeg kom over en oppskrift i et Kiwi hefte, og når tanken var sådd, ja da prøver vi. På menyen var det Glasert Pinnekjøtt med ovnsbakt ananas, chili og fennikelsalsa, og tradisjonell riskrem med mandel til dessert. Her ristet jeg mandler til topping  sammen med jordbærsaus.

Pinnekjøttet smakte fantastisk, og kan virkelig anbefales. Jeg legger et bilde av oppskriften her, men du kan og klikke deg inn over her. Det er mange smaker, men passer utmerket sammen og ble godt mottatt av selskapet.

Jeg antar at du ikke vil ha denne retten på julaften eller en av dagene, men kanskje et tips hvis du har noe til overs.

Legger ved litt stemningsbilder og ønsker deg en god natt.

 

… og så må jeg jo vise frem eneste hanen i foreningen. Søte Thomas.

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg