content="" />

En koselig kveld med Thon Hotels.....

Når Thon Hotels inviterte til en spennende aften klarte jeg rett og slett ikke å si nei. Kvelden i går skuffet absolutt ikke.

Omvisninger på hotellene her i Stavanger kombinert med kulturelle innslag av musikk og ikke minst nydelig mat var det Thon Hotels kunne friste med.

Hotellene fikk vi se, og spreke farger, ja det kan Thon. De har klart å lage hotellene sine så hjemmekoselig, og det tror jeg også er en av grunnene til at de topper på Trip Adviser. Så skal du til Stavanger er dette flotte og sentrumsnære hoteller som kan anbefales.

Når det gjaldt de musikkinnslagene ble vi fraktet i buss til Stavanger Konserthus for en intim konsert i foajéen, og deretter til Storhaug og til Johannes kirken hvor enda et musikalsk innslag ventet. 

Når vi kjørte gjennom Stavangers gater fortalte buss sjåføren Stavanger historie fra århundrer tilbake. Tross lystig lag, var det nærmest musestille i bussen, så dette var interessant og spennende.

Så tusen takk Thon for en fantastisk kveld. Jeg koste meg masse.

Legger med noen få bilder, håper dere liker dem.

 

Bare elsker de spreke fargene som gjør det så hjemmekoselig. Dette er fra Thon Hotel Stavanger som åpnet i fjor:

Dette er inngangspartiet til Thon Hotel Maritim. Hotellet er under oppussing og regner med å stå helt ferdig sommeren 2018. Vi fikk en snikktitt på romma, og det går i samme spreke fargevalget som Thon Hotel Stavanger. Når en kommer litt oppover i etasjene får en rom med fantastisk utsikt over Stavanger og Breiavannet.

Johannes Kirken utenfra:

 

Avsluttet med en herlig middags buffe.:

#thonhotelsstavanger thonhotel #Thon #stavanger #stavangerkonserthus #Johanneskirken #rogaland

10 kommentarer

Liss

10.11.2017 kl.20:42

På Thon Maritime har vi bodd :) Det var mye støy der da, nettopp fordi det pågikk oppussing.

Koselig at du ble med på omvisning, kulturelle innslag og ikke minst, GOD mat.

God helg!

stavangerinmyheart

10.11.2017 kl.21:24

Liss: ja det kan kanskje være. Thon stavanger er vel kanskje min favoritt PR nå. Men tror det blir veldig flott når det er oppusset:)) god helg til deg og:))

dvergpinschere i mitt hjerte

10.11.2017 kl.21:21

Så og hørtes koselig ut...:-) ha en god kveld!

stavangerinmyheart

10.11.2017 kl.21:22

dvergpinschere i mitt hjerte: det var det. Skulle tatt mer bilder... men.men. Hanen flott kveld:))

fruensvilje

10.11.2017 kl.21:32

du får mange koslige opplevelser i nærområdet du,dette var nok en hyggelig avbrekk og ikke noe å si på maten :)) herlige møbler på hotellet det liker jeg :)

stavangerinmyheart

10.11.2017 kl.21:38

fruensvilje: ja det er skikkelige fargeklatter. Lager en lun og koselig atmosfære. det er dama til Thon selv som er designeren:))
Ja jeg jobber i reiselivet så jeg får en del kjekke opplevelser. Må faktisk takke nei til de fleste... Men det er veldig kjekt:))

iselinslund

10.11.2017 kl.22:39

Den maten så nydelig ut :)

stavangerinmyheart

10.11.2017 kl.22:43

iselinslund: ja det var nydelig:)) litt feil kanskje med både fisk og kjøtt på samtidig... de øynene:)))) ha en flott kveld videre:))

Victoria Larsen

11.11.2017 kl.08:31

Ser jo helt nydelig ut!! Koselig på hotell :-)

stavangerinmyheart

11.11.2017 kl.08:34

Victoria Larsen: Ja veldig koselig:))) Synes at fargene er så kule:)))

Skriv en ny kommentar

stavangerinmyheart

stavangerinmyheart

48, Stavanger

Hjertelig velkommen til bloggen min. Jeg er en sprudlende dame fra Stavanger som ønsker å dele mine øyeblikk med dere. Som navnet tilsier er jeg veldig glad i byen og fylket mitt. Mine interesser spenner fra trening, natur, familieliv, mat, reiser og livet generelt. Håper dere koser dere her og husk jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar. mail: soelvi.waage@hotmail.com facebook: https://facebook.com/stavangerinmyheart/

Kategorier

Arkiv

hits