“Kanskje tinga” må gå

Nå har jeg startet  et nytt prosjekt. Ja jeg liker å ha prosjekter gående, så det kan bli litt mye prosjekter i løpet av et år. Dette prosjektet handler om klær. Ja de klærne som jeg kanskje kommer til å trenge en dag. Og de har jeg mange av har jeg funnet ut nå.

Jeg har ikke telt antall poser og sekker jeg har gitt til Fretex i denne runden, men det har blitt litt. Tross givergleden min har jeg ikke helt kommet i mål enda. Bare nesten.

Mens jeg har holdt på her hjemme har tankene mine gått til alle de pengene jeg har brukt på unødvendige ting, samt om hvor lite miljøbevisst det er å handle i den grad.

Siden jeg er litt oppi åra har beholdningen av klær kommet over natten, men gradvis gjennom mange år. Allikevel, hvor har tankene vært?

Til mitt forsvar må jeg si at det var kun noen få plagg med merkelappen på. Det som slo meg var at disse plaggene hadde jeg handlet på nettet. Altså ikke et lurt trekk for meg å være. Dermed skal jeg fremover kun handle på nettet når jeg kjenner fasong og stoff på produktene.

Foruten at det har blitt mye ryddigere hjemme, og selvfølgelig I skapene føler jeg meg også mye lettere. Jeg tror det kommer av at det ikke er så kaotisk lenger.

Så de som bemerker dette med rot i hjemmet kan påvirke stress osv. kan ha rett, hvertfall når det gjelder meg. Jeg er i grunnen  flink til å rote, men liker ikke lå “leve” I rotet mitt. Jeg kan mistenke at dette kommer av min mor som var utrolig effektiv og flink I huset. Ulempen nå er bare at jeg må gjøre det selv, og det er jeg ikke så flink til. Jeg har en vane med å bare tenke på det. Kanskje jeg må vurdere å omgjøre tankene til handling her………. Vel, jeg får tenke litt på det.

Og mens jeg tenker setter jeg meg godt ned I sofaen og lar tvèn være underholdning for kvelden……. så får tankene gå litt innimellom.

Ha en fin kveld dere.

 

 

 

4 kommentarer
    1. vi er nok i samme bås mange,jeg har sluttet å handle på nett,jeg vil beholde butikkane her vi bor,for dei er i ferd med å forsvinne,men lurt å kjøpe noe som både passer og har bra kvalitet

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg