Min 1.desember

Dagen er på hell, og jeg kan trekke beina godt opp under meg i sofaen og ta en liten pust i bakken. Har vært en fantastisk dag – dog litt hektisk.

Startet som vanlig med jobb. Med et avbrekk midt på dagen da jeg er så heldig å få være med i et forum for reisenæringen i Stavanger, hvor planer, ideer og diskusjoner omkring hva fremtiden bringer diskuteres. Veldig spennende og interessant siden regionen vår i dag fremstår som en litt annen enn den gjorde for noen få år siden. Kreativiteten blomstrer, nye retninger skapes og mye legges til rette for at regionen skal komme seg gjennom stormen, denne gang også. Fremtiden ser absolutt lys ut.

Tilbake til jobb begynte meldingene fra min sønn å tikke inn. Han manglet voks og måtte ha det nå i dag. Hadde jeg husket innkjøpene til tentamen i morgen? De som har ungdommer i hus kjenner sikker litt til dette. Vel, kort fortalt ble det en liten shoppingrunde på meg i dag. Inn på kjøpesenteret hvor jeg vet de har voksen, men måtte jo ha en ekstra runde å kikke litt før jeg vendte nesen hjemover.

Det er sjelden jeg er å finne på et kjøpesenter eller i byen for å shoppe nå for dagen. Ikke for at jeg ikke synes det er greit, men mye av innkjøpene blir i dag gjort på nettet. Så den lille timen jeg tuslet rundt ble litt spesiell for meg. Julepynten og muntre folk fikk meg en smule i julestemning. Jeg lovet også meg selv at dette måtte gjøres litt oftere, spesielt nå frem mot jul.

Siden julestemningen  var på plass ble det litt baking til kvelds. Julekakene spares til helgen, men klarte ikke motstå fristelsen av julebrød. Dette var en tradisjon i min familie og minner om jul. Duften og følelsen gjør at,  ja vi føler at nå er vi på vei mot jul.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg