Juletradisjon kan være så mangt

Velkommen innom.

Sitter her med en kaffekopp og tenker å skrive noen få ord før middagslaging er i gang. Blir nok noe enkelt, da julebakst står på timeplanen.

På vei hjem fra jobb i dag streifet tanken meg at juletradisjoner er noe som hver enkel lager litt til sitt eget. Om det startet i fjor, året før, eller enda lenger siden, har ikke så mye å si. Det som betyr noe er at det får en til å føle at vi er på vei mot julen, det hører til i enten juleforberedelser, eller i selve julen. Plutselig blir det litt tomt hvis det ikke blir inkludert.

Der jeg jobber har vi i noen år nå hatt felles julelunsj. Vi inviterer pensjonister, leverandører og har noen koselige timer med god julemat og ikke minst godt selskap. Siden jeg er med å arrangere blir nærmest hele dagen brukt til forberedelser, innkjøp, selve lunsjen og rydding. Veldig koselig, og kjekt at tidligere kollegaer stikker innom. I tillegg merker vi at hele kontoret er i en litt spesiell stemning. Selvfølgelig julestemning.

Tror nok hvis vi hadde droppet denne lunsjen, hadde det på en måte blitt litt merkelig, og den hadde vært savnet.

Det var bare litt tanker på en tirsdags ettermiddag….. blir det vellykket baking kommer det gjerne noen ekstra kommentarer senere…

Glemte nesten mine uperfekte tabber. Klarte jo ikke unngå de i dag heller. Glemte mobilen hjemme i dag morges. Resulterte bare at jeg måtte hjem og hente den, altså en kjøretur på ca en time. Herlig.

Snakkes.

#jul #julelunch #tradisjon #jobb #venner #kollegaer

 

8 kommentarer

Siste innlegg