Sjøbadet Myklebust

Da er snart søndagen over, tross om jeg føler at helgen så vidt har startet. Det er merkelig hvordan helgene bare fyker avgårde. Tross rolig helg har jeg fått til noen treningsøkter, litt shopping og litt venninnebesøk. Så jeg er absolutt fornøyd.

Været har vært grått og trist, og regnet har drysset ned innimellom. Ikke de veldige bygene, men litt verre enn yr. Så det har i grunnen vært  det perfekte inne været.

Tross vær måtte jeg ut en tur i dag, og valget ble til Sjøbadet i Tananger. Det ligger helt nede ved sjøen, og det er konstruert fint inn i naturen mellom klipper og skjær. En fin sommerdag, er det rene idyllen.

Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld. Nyt siste rest av helgen.


 

 

 

 

Sjøbadet Myklebust ligger ved kyststien som går fra Tananger i Sola kommune og nordover langs Jåsund-halvøya. Badeanlegget ble offisielt åpnet i august 2015, og har allerede rukket å bli svært populært. Stier, trapper, badebrygge og ramper sikrer adkomst til bassenget for alle.

Bassenget blir tilført sjøvann naturlig, og vannet sirkulerer ved vannstandsendring og bølgeaktivitet. Bassenget er anlagt med minst mulig naturinngrep, og føyer seg fint inn i kystlandskapet med svaberg og holmer. Det er sandbunn i bassenget.

#sjøbad #Nordsjøen #Tananger #Rogaland #tur #natur 

10 kommentarer

Siste innlegg