Oppturen Stavanger – 2017

Det er en kjent sak at  Rogalands området har vært svært berørt av oljekrisen. Aktiviteten i regionen er svært svekket, og svært mange firma har måtte si opp ansatte. I tillegg har det også begynt å gå utover andre næringer. 

Tross nedgangstider, har grunder aktiviteten økt.  Fremover tror jeg nok at det kommer til å vokse opp flere spennende bedrifter, og jeg er ikke overrasket over om flere av disse nettopp er fra Rogaland.

På grunnlag av situasjonen regionen enda er oppi, startet noen ildsjeler opp et messe arrangement i fjor. Den ble kalt Oppturen.

Store og små bedrifter ble invitert til å delta med egen stand, og det kostet ingenting, verken for utstillere eller besøkere. Hele messen er en dugnad fra det lokale næringslivet. Den holder hus i Actionball sine lokaler på Forus.

I år som i fjor, er det over 80 bedrifter som deltar som utstillere.Mat på både dag og kveldsarrangementet er også sponset. Hver bedrift har også anledning til å være med å bidra til auksjon hvor pengene går til Kreftomsorg Rogaland.

Er du i området i morgen, er du hjertelig velkommen innom. Her kan du møte store og små bedrifter, og kanskje er du en av de heldige som stikker av med en premie fra en av de mange standene. Let gjerne opp stand nr. 44. Er du treffsikker nok kan du vinne en premie jeg vet du kommer til å bli fornøyd med. Håper vi ser dere.

Ønsker du å lese mer om arrangementet besøk gjerne facebook siden: Oppturen 2017


 

#oppturen2017 #oppturen #stavanger #rogaland #byas #tvvest #næring #oljekrise #jobb #grunder

20 kommentarer

Siste innlegg