I går hadde vi en fantastisk middag som jeg ønsker å dele med dere. Poden i huset vil helst ikke ha noe fisk, men denne synes han var grei nok, så han spiste en liten porsjon. Konkluderer med at han synes den var bra da.
Jeg derimot, hadde vel litt over en porsjon, så dette var digg.
Jeg har skrevet ned oppskriften i kokeboken min, så jeg har nok “stjålet” den fra en plass, men har ingen kilder å vise til.
Jeg laget oppskriften beregnet på 2 porsjoner. Hadde begge vært like glad i fisk som meg, hadde jeg nok laget til 4. Jeg serverte ris til, men i oppskriften nevnte de at det også kunne serveres med couscous.
En annen ting var at det skulle være 1 dl. hvitvin, noe som jeg ikke hadde i hus. Erstattet dette med vann. Den var god for det.
Oppskrift under bildet.
2 fileter skinn og beinfri laks
1 1/2 persillerot
1/2 pose snack-gulrøtter
1/2 løk
1 hvitløksbåt
1 persillestilk
1/2 ss karri
2 dl. vann
1/2 ss fiskefond
1/2 boks kokosmelk
1/2 ts. maisenna
sitrongress
frisk koriander
smør
salt og pepper
Fremgangsmåte:
1. Salt fisken på begge sider. La den trekke i kjøleskapet til den skal legges i sausen.
2. Skrell og skjær persillerot i ca. 2 cm. store biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Knus sitrongresset med et knivskaft og hakk det fint.
3. Stek løk, persillerot, gulrøtter, hvitløk, sitrongress og karri i 1/2 ss smør i en stor kjele. Tilsett vann, fond og kokosmelk.
4. La det småkoke under lokk i ca. 15 minutter til grønnsakene er myke.
5. Jevn sausen med maisenna, som er utrørt i 1/2 dl vann. Smak til med salt og pepper.
6. Legg fiskebitene i gryten og la fisken trekke i ca. 5 minutter.
7. Pynt med koriander.
Håper det smaker.
#mat #foreldre #foreldreogbarn #familie #familieogbarn #kamillenorge #helse #mammablogg #ungdom #barn #matglede
nam:)
liveterherlig93: Ja den var veldig, veldig god.
Så nydelig og god den så ut!
Laks er så godt! 
elisebr: Ja og denne var fantastisk. Til og med sønnen likte den ok – han spiser i grunnen ikke fisk:))
Det så nydelig ut, sikkert kjempegodt med kokosmelk!
dreamofstyle: Ja den var nydelig:))) ps. må finne noe å bruke resten på i dag… hihi. Ønsker deg en flott dag.
Tusen takk for oppskrift



Jeg også fant nylig en god oppskrift skrevet for hånd og delte her inne. Jeg hadde ikke kilden, men fant den senere, da jeg også delte den på Facebook. Opprinnelsen til oppskriften meldte seg og kjente igjen kaken
Jeg har nå lagret denne fiskeoppskriften. Her i huset er vi glade i fisk, så den skal nok smake godt tenker jeg
Ha en strålende tirsdag
Eva: hihi ja det gjelder å være ærlig. Kan av og til putte oppi ting etter hodet, men ikke denne:) Ble gjort til punkt og prikke… uten vinen da… Verdt å prøve – sønnen som ikke liker særlig fisk synes den var grei nok – det er ikke verst:))
Så veldig godt ut, til hverdags trenger en ikke den vinen som ofte står i oppskrifter…mer enn godt nok uten også
Takk for fint tips <3
annebe: Ja den var god uten også:))) Bare hyggelig:)) Ha en fortsatt fin dag.
dette hadde garantert jeg likt godt
fruensvilje: Den var veldig god:))
Det så og hørtes veldig godt ut..kanskje prøve den engang..takk for tips!
Fisk er godt
Vi hadde seibiff 
Ja nydelig:)) hørtes også godt ut… blir litt for sjeldent her…frodith:
dvergpinschere i mitt hjerte: den var veldig god:))
Det så og hørtes godet ut. Må prøves
Littsteingal: Ja den er veldig god:))