Tilbakeblikk på uken som har gått – uke 25

Wow sier jeg bare. For en uke. Opplevelsene har stått i kø, men tross det har en del tanker gått til sønnen. Kjenner at jeg nå savner ham masse. Jeg reiste til Santorini på onsdag, og er fortsatt nede i varmen.

Her kommer mitt overblikk over forrige uke:

 

Høydepunkt:

Høydepunktene har stått i kø. Bare det å ha ferie, være i Hellas – det har vært fantastisk. Jeg har fått oppleve så masse. Jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg hva som var best. Solnedgang på Oia? Soloppgang i Perissa? Båttur på de små øyene som tilhører Santorini? eller bare det å være?

Øyeblikk:

Øyeblikkene som sønnen reiser på ferie er noe som jeg i grunnen ikke liker. Men klemmene, og ikke minst orda de varmer.

Nedtur:

Når jeg reiste på onsdag hadde jeg bestilt parkering på flyplassen. Synes det var veldig billig for en uke, men jeg forsto jo grunnen for det var veldig langt unna. Ikke var det bra skiltet heller, så jeg kjørte rundt å leita en lang stund. Tror nok ikke jeg kommer til å benytte denne flere ganger.

Flause:

Tror faktisk jeg har klart meg uten noen flauser denne uken. Det er jo helt fantastisk.

Hendelse/Personer som har gjort inntrykk på meg:

Hotell eieren på Perissa. For en fantastisk mann. Han visste ikke hva godt han skulle gjøre for meg. Han gjorde mye til at oppholdet mitt ble helt fantastisk. Jeg kommer med et eget innlegg om akkurat dette en av dagene.

Trening:

Trening har vel ikke vært helt i fokus denne uken. Jeg har hatt noen økter vil jeg kalle det. Når vi entret øya Thirassia gikk jeg opp de 150 “esel” trappetrinna til landsbyen på toppen. Det samme gjorde jeg fra kaien og opp til Oia. Utenom det har det vært lite trening. Litt ferie der også.

Innkjøp:

Tro det eller ei. Så og si ingen innkjøp. Når jeg tenkte meg om kjøpte jeg meg en selfie stang. 🙂

Nyhetsbildet:

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fått med meg så mange nyheter i uken som har gått. Men en sak hang jeg meg opp i og det var turistattraksjonen til Egersund den såkalte “Trollpikken” som de kaller den, og hærverk. Du kan lese om det HER. Jeg har også fått med meg kanselleringene til Norwegian, og håper at de får ordnet opp til jeg skal hjem. Ellers har jeg hatt skikkelig ferie.

 


Denne hyggelige damen traff jeg på båtturen. Hun kommer fra Kina og er engelsklærer. Klarte ikke helt verken å huske eller uttale navnet hennes, men oversatt til norsk ble det himmel og skyer. Hun sa også at normalt hadde de to fornavn, og de sa alltid etternavnet først. Bildet er tatt på kaien i Thirassia.

8 kommentarer

Siste innlegg