Hei dere.
Lørdag morgen, og absolutt den beste tiden. Stille, tent litt lys, rolig musikk og ikke minst en kopp kaffe.
Jeg kom til å tenke på at jeg faktisk ikke hadde delt forrige søndags middag med dere.
Nå er vi kun to i husholdningen, og mens jeg gikk rundt og skulle handle forrige lørdag i disse førjulstidene, ble det julemat som fristet. Jeg tittet i diskene, og jeg tror jammen de hadde tenkt på oss når jeg fikk se ribbene på omkring kiloen.
Det fine med disse var at de var i en stekepose, så de skulle bare rett i ovnen. Ferdig krydret og svoren var rutet opp.
Resultatet var akkurat slik de lovet. Etter ca. 70 minutter i ovn var svoren fantastisk.
Jeg legger ved bilde av resultatet, og ikke minst etiketten slik at dere ser hva type det er.
#matglede #julemat #ribbe
Jeg kjemper med den svoren hver jul. Noen ganger treffer jeg blink , andre ganger nesten og jeg har til og med hatt skikkelig skivebom 😀
Nann Kariin: Jeg har kun laget ribbe noen få ganger -men det har blitt bra. Denne steke posen var genial trang ikke tenke en gang. Kun inn i ovnen – så gjorde den alt selv. Men det var kun små stykker på rundt kiloen der jeg handlet da. I tillegg var den en del dyrere pr. kg. Tror den var rundt 80-9o.
Hmmmmmmm… så enkelt at selv Tove klarer det? 😀 😀 😀
Jeg får høre at jeg er flink til å lage mat, men det gjelder IKKE svor! 😀
Får prøve! Høres jo ut som en perfekt løsning.
Ha en flott lørdag, vakre!
eiheks: ja den var genial. Men tror det var kun kiloen så du må ikke invitere en haug…. da må du ha mange:))
Min samboer er spesialist til å få til sprø svor. Så hos oss er det han som ordner med ribba til julaften. Ellers samarbeider vi med julemiddagen. Blir nok sprø svor i år også, tenker jeg. Har jula startet hos dere allerede? hehehehehe
Har aldri prøvd å steke ribbe før, men har tenkt til å prøve i år! Satser på sprø svor. Har hørt at litt sølvfolie på toppen kan gjøre den sprø 🙂
Mmm….det så godt ut! 🙂
HeidiElise: Ja den ble perfekt… og herlig å teste litt på julen:))) Ha en flott dag.
Charlotte: å det har jeg aldri hørt om. Jeg har hatt gode resultater når jeg har prøvd den vanlige varianten. Men litt mer å huske på. Denne var bare rett inni – og etter tiden var den klar. Ingenting å tenke på:))
Lettvint og greit liker vi 😀
Charlotte: he,he. sant… trodde ikke mine egne øyner når jeg leste på etiketten… var litt skeptisk… men det funket:))
Blir nok ikke så lenge før jeg må handle inn ribbe! Jeg sikler etter det om dagen 😀
Charlotte: 🙂
Åååh, gleder meg til ribba i år! Heldigvis skal jeg hjem en tur til familien i år for å kose meg!
Så godt det så ut! 🙂 Elsker ribbe og sprø svor! 🙂
Best med ferdig ruta svor ja.. og den måååå være sprø selv om jeg ikke spiser så mye av svoren..nam <3<3
annebe: så enig:))) Dette var så enkelt og greit:))
elisebr: Ja det er kjempegodt:))
Victoria Grøtting: Ja det er enda lettere å få den servert.. he,he. Men hvis du finner på å sniksmake litt før jul kan denne anbefales. Tror ikke det er mulig å gjøre feil:))
Så fint med små stykker! det må jeg se etter også…flott tips!
Toini: Ja ikke sant…. og så enkelt:))))
He,he jeg har bestillt ferdig julemat fra lokale Max Ivan as. Levert på døra juleaften.
Atle: Hørtes ut som en god plan Atle. Tror nok du har mer enn nok å styre med. Men hvis du og Eli ønsker en enkel middag en dag kan denne anbefales. Hvis dere kan spise dette. Rett i ovnen så er den klar etter – tror det var 70 minutter. Fantastisk resultat uten å gjøre noe:)) Ha en flott søndag.