“Randabergbabes” inntar Ikjefjord…..

Hei dere.

Som du skjønner skal vi på tur i helgen.

Navnet vårt er i grunnen en liten intern hemmelighet, men jeg regner med at du ikke sier det til noen. Når vi er sammen skrus nemlig tiden tilbake til barne og ungdomsskole tiden vår, siden det er her vi ble kjent, så da kan vel et slikt navn passe? 

De siste årene har vi samles ca. annenhver måned pluss at vi er ofte å se sammen på forskjellige arrangementer. 

Nå har et av medlemmene fått seg et småbruk oppe i Ikjefjorden, og i helgen skal vi oppom henne for å passe på at alt står bra til. Selvfølgelig også nyte idyllen de har fått.

Med plassering ved en fjordarm på sørsiden av Sognefjorden regner jeg med at plassen er fantastisk. 

Vi har jo fått sett noen bilder, så jeg tror vi skal få kose oss her. I tilfelle vi trenger noe mat og slikt er det kun 15 minutters kjøring til nærmeste Joker. 

Turen oppover starter i natt. Vi skal nemlig ta Fjordline opp til Bergen så vi får med oss et cruise på veien. Det er ikke så verst bare det.

Med værvarsler som lover oss sommer kan du bare tenke deg hvordan denne turen blir oppover. Fjordnorge på sitt beste.

Når vi ankommer Bergen skal vi kun innom en Felleskjøp butikk siden vi har fått ordre om å kjøpe med oss settepoteter. Om det er dette vi skal gjøre i helgen vet jeg ikke, men uansett tror jeg nok det blir en fantastisk tur med denne gjengen. Jeg er litt glad at det er ei som er vokst opp på gard. Hun har allerede fått ansvar for innkjøpet, og at vi kjøper med oss rette sorter.

Så nå har jeg pakket ferdig sekken, og sitter her i grunnen og gleder meg. Noen timer på øyet, så er jeg klar.

Ønsker dere en fantastisk helg…. i strålende sommervær.

 

Som dere ser er jeg klar for CRUISE……. Ikjefjord here we come…….

 

 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg