Når minner plutselig dukker opp…..

Du vet. Innimellom kan det være noe som bare drar deg tilbake i tid. Du blir ikke varslet eller gjort oppmerksom på denne følelsen, men så er du år tilbake på null komma niks. Det kan være en ting, en lukt eller en lyd.

Dette hendte med meg i dag når jeg var på en herlig tur fra Sola Strandhotell til Ølberg, og tilbake. Når vi ankommer Ølberg er det noen som absolutt måtte benytte toalettet, og når jeg står der og skuer utover campingplassen ser jeg den. 

Combicamp i herlig 70-tallsstil. Minnene bare strømmer på. 

Når vi fikk denne herligheten var det på grunn av noen teltturer i Norges sommervær. Regn og atter regn. Vi hadde til og med tatt været med oss til Danmark. Far gikk lei, og kom dermed hjem med dette fantastiske stykket.

I den tiden var dette luksus. Alt var over bakken. Når andre måtte grave renner rundt telt eller combicamper av eldre dato. Ja da satt vi stolte i denne. Husker litt denne  følelsen.

Vår var derimot ikke så fargerik som denne. Den var mørk brun og beige. Føler kanskje det kan ha vært litt Orange også, men så lite at det må ha vært ubetydelig. Så vi var altså litt mer diskre.

Så i en slik en har jeg hatt mange turer i Norge, Danmark, gjennom hele Tyskland og Sverige. 

Så mens jeg sto der kom en del minner susene. Jeg må jo bare fortelle at mat og drikke har en egen smak. Plastikk. Altså veldig spesielt. 

Ja det er en svunnen tid, dermed er det kjekt å se de som har tatt vare på slike gamle modeller.

 

 

Dette er herligheten som gjorde at minnene strømmet på i dag…?.. 

#minner #barndomsminner #camping

20 kommentarer

Siste innlegg