Nye Gryteunderlag – de er helt Digg!

Reklame | Sukhi

Jeg må bare vise dere de nye gryteunderlaga som jeg fikk i posten her om dagen. De er fra Sukhi og er laget av små ullkuler.

Hos meg, tross om jeg vet det er gryteunderlag har de fått flere funksjoner. Jeg har selvfølgelig brukt de til det som de er laget for, men har også brukt de til brikker siden de er så friske og fine i fargene.

Det som er fint med disse brikkene er at du også kan få de i tepper i forskjellige størrelser. Uansett hva du velger går du inn på siden til Sukhi og lager din egen variant i dine farger, og bestillingsprosessen er enkel.

Leveringstiden er 4-6 uker, men det er absolutt verdt ventingen. Underveis blir du oppdatert på mail hvor de er i prosessen. Så det er ganske imponerende.

Brikkene eller ullteppene sendes direkte fra teppemakeren i Nepal, og du får vite på oppdateringene navnet på den som lager teppene. På denne måten slipper du også dyre mellomledd.

Teppermakerene som utfører arbeidet får rettferdig lønn. De får 2-3 gnager gjennomsnittlig lønnen i forhold til det som er vanlig i omårdet. De jobber på små verksteder hjemmefra, og flere av dem har små barn. De kan lett kombinere både jobb og omsorg for barna. Ønsker du å lese mer om arbeidsforholdene finner du den informasjonen inne på Sukhi sine sider.

Navnet Sukhi betyr i Nepal “Glede”. 

Foruten disse ullkuleteppene eller brikkene har de et hav av ulike tepper. Du finner for eksempel ullflettetepper, hamp tepper, filtflettetepper, steintepperflatvevde tepper for å nevne noen.  

Felles for alle er at teppene og brikkene fra Sukhis er av høy kvalitet. De produseres i forskjellige land som Nepal, India, Marokko og Tyrkia. 

Selv om det er mange flotte muligheter innen tepper hos Sukhi har jeg falt pladask for denne ullkule metoden. De er myke og veldig behagelige. Jeg tror at det er en drøm å tråkke på en kald vinterdag. 

Jeg vurderer sterkt å få meg et rundt litt større teppe under spisebordet på kjøkkenet. En kan få akkurat den størrelsen en ønsker, enten i rundt eller i et rektangulært. Prisene som er oppgitt er inkludert frakt, dermed står det akkurat prisen du betaler. 

Jeg legger ved noen bilder og håper dere liker de. 

 

De passer perfekt hvis du skal dekke opp til hverdags eller fest:

 

 

Som dere ser kan de også brukes som brikker. De frisker opp:

 

Jeg garanterer at de er like myke og behagelige som de ser ut som. 

 

Ønsker du å lese mer om teppene til Sukhi kan du gå inn på siden deres http://sukhi.co.no  . Hvis du lurer på noe har de også en ypperlig kundeservice som hjelper deg gjennom prosessen. Tenk kanskje kan et av disse teppene bli ditt neste favoritt teppe? 

#sukhi #sukhi #kuletepper #tepper #gryteunderlag #diy #ullkuleteppe #interiør #tilttepper

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg