Vingård, motorvei og sykling!

Hei dere.

Jeg har tidligere hatt noen innlegg om turen vår til Bordeaux. Fantastisk by som jeg kan anbefale på det varmeste. 

Som alltid er det jo noen småting en glemmer å fortelle, og det har vi fra denne turen også.

Rett og slett når vi på leide sykler og suste rundt på motorveien. 

Når vi oppdaget at vi rett og slett syklet på motorveien ble vi litt forskrekket. Noen store rundkjøringer hadde vi passert, biler suste forbi oss, og det var 2-3 felt i hver retning. Vi måtte jo spørre hverandre om vi faktisk var på motorvei, og svarte like forskrekket: Tror det!

Om det er lov å sykle på motorveier i Frankrike, det vet vi ikke. Men vi ble heldigvis ikke stoppet.

Vi mener jo selvfølgelig at vi er ganske så uskyldig oppi dette, siden vi spurte om veien. Men jeg tror nok ikke at politi hadde godtatt at vi hadde sagt at damen i en landsby som hadde pekt ut veien for oss.

I tillegg hadde vi enda et godt kort på hånden. Det startet på landevei, for plutselig forbli motorvei. Det var hvertfall slik vi oppfattet det. 

Men før motorveien, så hadde damen rett i en ting. Denne veien førte oss til to flotte vingårder, som vi passerte og besøkte, før vi endte opp på den såkalte motorveien. Gode viner hadde de også.

Tross om det var en morsom opplevelse, spesielt i etterkant, tror jeg ikke at det frister til gjentagelse. 

Så skal du til Bordeaux og på sykkeltur. Merk deg motorveiene. Anbefaler ikke å sykle på de, hvis det ikke ligger en vingård i nærheten. Da er det kanskje verdt det. Det konkluderte hvertfall vi med.

 

#bordaux #vingård #motorvei #sykkeltur #vintur #frankrike #reiseglede #reiselykke

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg