Genialt av butikken Mette Hagen

I går hadde jeg endelig en titt i butikken Mette Hagen  i Sola Sentrum. Tross om de nå har vært noen år her, har jeg bare tenkt at jeg skal innom. Men av og til blir det med tanken.

Mette Hagen  er en spennende butikk som startet i Randaberg Sentrum for ca. 15 år siden. De startet da en livsstil butikk for oss kvinner. Klær, sko, tilbehør og i grunnen alt det en dame kan ønske seg. I tillegg har de alltid klart å lage en veldig god stemning i butikkene med en god atmosfære slik at du føler deg vel og godt ivaretatt når du trør inn dørene.

I dag finner du butikkene i Sola Sentrum og en nylig åpnet butikk på Amfi Madla. I tillegg har de en nettbutikk som du kan besøke HER.

Utvalget i butikken er klær, sko, vesker, tilbehør og det siste tilskuddet er interiør. Så her er noe for enhver . Har du ikke vært innom, er det verdt turen. Hyggelig betjening og utrolig flott utvalg som gjør at kortet kan gå litt varmt.

Når jeg gikk og kikket i reolene var det et spesielt stativ som tok min oppmerksomhet. På en plakat sto det: Second hand til gode priser. På hele dette stativet eller reolen var det klær som de ansatte har brukt i butikken som de solgte. Genialt, og en fin gest til kundene.

Kanskje flere butikker har dette, men jeg har ikke sett det før.

Jeg legger ved noen bilder jeg av butikkene både i Sola og på Amfi. Håper du liker de og jeg regner med at du er hjertelig velkommen hos de blide damene hvis du tar turen innom.

Mette Hagen er opptatt av bærekraft, men ikke bare som en tankegang men også når det kommer til adferd. Det er viktig å tenke kvalitet ovenfor kvantitet.

 

 

Her er stativet med Second Hand som jeg nevnte over:

 

 

Dette er ikke et reklameinnlegg – bare en observasjon og et besøk.

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg