Gratis øyhopping i Stavanger Regionen

Hei du.

Vet du at nå har alle “siddiser”, ja de som bor i Stavanger fått et utrolig tilbud. Gratis buss og gratis ferjetransport rundt omkring i regionen. Og ikke nok med det men du kan også kombinere det med bysykler, ja de er også gratis i 15 minutter i kombinasjon med gratis billetten.

Vi ble nesten tatt på sengen her for noen få måneder siden med denne beslutningen, men tross mange reaksjoner både positive og negative så er det nå faktisk blitt slik. Ordningen startet på mandag som var, altså 3. juli og er en ordning som er på ubestemt tid, men det snakkes om år.  Er du i tvil om hvordan du får disse billettene sjekk kommunens hjemmeside HER

Så bor du i Stavanger, for det er kriteriet for disse gratis billettene, og ikke har så mye på panelet i ferien kan du faktisk fyke litt rundt på øyene gratis. Og her er det mange alternativer på alt du kan tenke deg. Her er det turmuligheter, besøke historiske plasser eller bare å være.  Bor du ikke i Stavanger kan du selvfølgelig og dra på øyhopping, men da må du nok belage deg på å betale. Sjekk mulighetene her på Kolumbus.

Et annet lite tips jeg vil dele med dere er at hvis du ikke har alt utstyr du trenger anbefaler jeg deg virkelig til å sjekke ut Frilageret som er et samarbeid for kommunene i regionen. Her kan du få mye flott utstyr til leie for en utrolig billig penge.

 

Jeg er utrolig stolt over kommunen min som håper at med dette tiltaket gjør at folk tenker litt grønnere og endrer reisevanene sine. For det er ganske komfortabelt blitt å ta buss. Har du prøvd?

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Det er en flott løsning for innbyggerne!
   Da kan man hoppe fra buss til buss og leie utstyr og bare kose seg. Det gir mange familier større muligheter tenker jeg 🙂 Håper de blir benyttet!
   God sommer til deg !

   1. hehe det er sant det men det er flott å vise Stavanger folk at det er mulig å komme seg rundt i andre ting enn bil. Vi er faktisk en av byene som er minst flinke på dette – men det kommer seg:))

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg