Kunstutstillingen MaleRisk i Stavanger Sentrum

Hei dere.

I går var jeg innom MaleRisk utstillingen i Stavanger hvor 6 ulike kunstnere stiller ut sine verker nå i helgen.

Utstillingen hadde det som en verdig utstilling skal ha. Rød løper, fantastiske kunstverk, litt godt i glasset, engasjerte kunstnere og mye folk.

Kunstverkene fra de 6 kunstnerne var så forskjellig at det i seg selv var ganske så fascinerende.

Når jeg er på slike utstillinger synes jeg det er noe eget å få snakke med kunstnerne selv, og det var det fullt mulighet til her. Høre deres tanker rundt kunstverkene, hvordan de er blitt som de har blitt og hva som driver de.

Er du i Stavangerområdet og ikke enda har fått med deg utstillingen anbefaler jeg den virkelig. De har åpent til klokken 18 i dag og i morgen (søndag), og du finner den i Kirkegaten 5, altså midt i Stavanger Sentrum. Sjekk gjerne facebooksiden HER for å se mer detaljer.

Kunstnerene som stiller ut er: Kjersti Dirdal, Ewa Barbara Mundhenk, Anne Gamman, Wenche Dirdal, Synnøve Skeie og Dayan Galaz.

Jeg legger ved en liten smakebit av utstillingen i bilder.

 

 

Kjersti Dirdal i egen person sammen med noen av sine verker. Jeg har hatt noen innlegg om utstillinger hun har hatt før. Disse kan du lese HER og HER.

 

Meg utenfor lokalene. Noen hadde visst lyst å være med på bildene:)

 

 

6 kommentarer
  1. Fint å gå på utstilling 🙂 Jeg liker å ta litt bilder fra sånne utstillinger og skrive om kunstnere. Gjort mange ganger. Og faktisk fått bilder av en kunstner, som jeg ble skikkelig overrasket. Visste ikke noe, plutselig fikk jeg tilbud om å få tilsendt. Hun ville gjøre det fordi jeg hadde skrevet om henne. Det var altså ikke omvendt. Null spons 🙂

   1. Så kjekt. Ja har også skrevet om kunstnere som jeg har vært på utstilling hos…. men akkurat nå var det 6 stk.. he,he. Så har jeg skrevet om Kjersti før – derfor linkene. Men kjekt å få slik som du fikk da…. :))

  2. Mye vakkert 🙂 Skulle vært på en utstilling her, i Nasjonalparksentret oppe i bygda. En kunstner som bor i ødemarka (en av frontfigurene mot Altautbygginga i sin tid) som hadde utstilling av alle verk han har malt etter han fyllt 90. Han er vel nå 94 🙂 Men siden jeg er nyoperert så kom jeg meg ikke dit

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg