Skrekk og gru ….

Hei der.

Ja der kom regnet, litt i bøtter og spann, men helt overkommelig. Jeg har vært på en liten tur, men for det meste inne og i bilen. Når jeg har slike rolige dager har jeg som regel radioen på, og med jevnlige, ja hver halvtime en oppdatert nyhetssending. De samme nyhetene ruller og går helt til det sikkert kommer nye som opptar plassen.

En av disse nyhetene beit jeg meg spesielt merke til i dag var når Norge åpner opp igjen. Hva skjer og hvilke skade har vi fått som samfunn i denne pandemien. Jeg er klar over at noen har fått hodene snudd på hodet og mistet sine kjære i denne tragiske tiden og det synes jeg er trist og forferdelig å tenke på. Flere har vært mer eller mindre isolert, noe som ikke er godt for dem i det hele tatt, hva skjer med dem?

Men den gruppen som jeg synes var litt avskrekkende å høre om var de som det var forsket på som mer ble omtalt som voldtektsmenn. Her var det en studie som viste at disse hadde fått mange nye ideer til “oppdragene” sine fra nettet i denne perioden. Tenk når disse slippes fri. Skrekk og gru sier jeg.

Så tross om vi gjerne skimter lysglimt i det fjerne med gjenåpning, vekk med meteren og munnbind så er det en litt skummel tid og synes jeg. Hva venter oss?

Noen litt dystre tanker gjerne fra meg en søndags ettermiddag, og et sukk.

 

 

 

Bilde er tatt på Hommersåk i Sandnes Kommune på fredag:

 

9 kommentarer

Siste innlegg