Dalsnuten – “Kor e´Sandnes?”

Hei fininger.

Må vel først komme med en liten forklaring på overskriften. Det er en liten nabo humor vi har her i Stavanger om Sandnes. Ikke vondt ment, men litt moro er det.

I dag har vi hatt en flott tur til Dalsnuten, og jeg kan love deg at der ser vi Sandnes om en vil eller ikke. Det ligger i Sandnes kommune, og på toppen har en utsikt over hele byen.

Turen er ikke så lang, men en del stigning slik at en kjenner det litt i bena. Det er jo selvfølgelig også mulig å ta turen i ønsket tempo. Det er en del som jogger opp.

For barnefamilier event. for de som ønsker en litt lettere tur opp, kan en gå på baksiden og få slakkere stigninger. Det er godt skiltet begge veiene.

Legger ved litt bilder, slik at dere kan nyte synet.

Starter på toppen med utsikt over Sandnes:

Stavanger Turistforening sin plass, Gramstad som ligger helt i starten. Her selger de både kaffe, is og godsaker:

På veien oppover:

Siste stigning før toppen :

Og så noen bilder fra toppen. Utsikt over Sandnes, og ut mot Gausel/Forus:

Det siste bilde jeg vil dele med dere er etter en nylig hendelse når en del skoleklasser var oppom. Noen var litt uforsiktige med lighter/fyrstikker. På den ene siden av turstien oppover var det store deler som var svart etter brann. Alt gikk bra, ingen ble skadet takket være brannvesenet og hjelpemannskap. Men viktig å huske på forsiktighet når en ferdes i naturen. Det kan være veldig tørt.


 

Ønsker dere en fantastisk kveld. Det skal vi ha…… 🙂

#tur #dalsnuten #sandnes #Rogaland #utsikt #familie #søndagstur

 

 

Siste innlegg