“Dancing on the cliff” – Santorini

Hei og god kveld.

Som dere sikkert har fått med dere er jeg på ferie i Santorini. De siste dagene har jeg bodd i en liten landsby rett over Fira som er hovedbyen på øya. Landsbyen heter Firostefani.  Å gå ned til byen tar meg om lag 5-10 minutter. På grunn av at denne landsbyen ligger på klippen og har en fantastisk utsikt, glemmer en litt tiden når en går nedover. En kan trygt si at en drømmer seg litt vekk.

Her har en også mulighet til å se solnedgangen, så det er en fantastisk plass.

Her forleden gikk jeg nedover, akkurat i rette tidspunktet når solen gikk ned. Kikket litt oppover og ser et par som danser på muren. Fantastisk flott, og jeg trodde at dette var noe som de gjorde for turister. Glemte litt ut øyeblikket helt til jeg kikket gjennom bildene i dag tidlig. Se hvor flott det ser ut:

 

Når jeg først kom på det, gikk jeg på en liten oppdagelsesferd tidligere i morges, før jeg gikk til stranden. Det viste seg at det tok meg 2 minutter opp til denne plassen. Det var også et kjent motiv her oppe i høyden, som en kan se på en del reklamer fra øya.

Før jeg gikk til middag i dag, tok jeg turen oppom, og sto og ventet på disse “danserene”. Det kom et par og hun hadde lang rød kjole på seg, og jeg sto og ventet til dansen skulle begynne. Noe den aldri gjorde.

Det var nemlig Asiatere som brukte denne plassen til bryllupsbilder. På den lille halvtimen jeg var der oppe var det tre brudepar det ble tatt bilde av. Jeg måtte også le litt for meg selv da hun ene som hadde en flott grønn kjole hadde slippers til skotøy.

Bare se så flotte de var. Må beklage litt kvaliteten siden jeg ikke kunne presse meg frem for å ta bilde:

Når jeg først var her oppe og fikk med meg solnedgangen måtte jeg jo knipse litt. Et fransk koselig par tok et bilde av meg og.

Med disse bildene ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld.

#Santorini #firostefani #hellas #greece #greek #reise #reisemagasin #bryllup #bryllupsbilder

10 kommentarer

Siste innlegg