Ikke i år heller…..

Jeg kom til å tenke på at i år som i fjor, som i forfjor og som i grunnen de fleste 17. mai vi har hatt har jeg latt sjansen gå fra meg til å spise is. Jeg som er en absolutt is elsker, som finner plass til det å spise is på de mest tenkelige tider og plasser. 

Jeg er også veldig ivrig til å fortelle til alle og enhver som vil høre på at i dag, ja i dag kan dere spise så masse is dere vil. Barna liker spesielt godt å høre dette.

Jeg kan også ha en oppsummering i slutten av dagen for å høre hvor mange is de har spist. Og jeg hører, for jeg er virkelig interessert i dette tema siden jeg elsker is. Men jeg, nei jeg glemmer å spise is.

Så i disse morgentimene har jeg fundert litt på hvordan jeg klarer å glemme dette, år etter år. Men svaret finner jeg ikke.

Jeg vet bare det. Til neste år har jeg lovet meg selv at også jeg skal spise is på 17.mai. Jeg tror faktisk jeg skal sette dette på nyttårsforsetter til neste år.

Ps. jeg begynner faktisk å glede meg til neste års 17.mai. Jeg skal ikke bare ha en is, men så mange jeg orker. Det kan bli mange det……

Ha en flott dag dere. Ta dere gjerne en is….. 

#is #nyttårsforsett #17mai 

 

16 kommentarer

Siste innlegg