På jakt etter joggekroppen – uke 3

For hver uke som jeg kan skrive et nytt innlegg om “på vei til joggekroppen” blir jeg så kry av meg selv. Hadde jeg kunnet hadde jeg nok tatt en salto eller noe slik bare for å bekrefte det ytterligere.

Tross om denne uken har vært litt verre da foten min ikke har vært helt på lag med meg, har jeg holdt stand. Om jeg i begynnelsen av uken hadde litt problemer, tok jeg runden. Var litt snill med meg selv, og lot foten bestemme. Men runden skulle jeg ha.

En dag tok jeg helt fri, og det var på selveste 17.mai. Tenkte at hvis jeg tok runden så hadde jeg nok hatt flere hundre tilskuere.

I uke en startet jeg smått med 2×2 minutter vekselsvis jogging/gåing i 20 minutter. Fra denne helgen da foten min har vært mye bedre har jeg mindre gåtid mellom øktene, noe som har resultert i en ekstra joggeøkt. Så litt fremgang er der.

I ukedagene tar jeg runden rett etter jobb. Da har jeg funnet meg et ganske så flatt vann her i Stavanger som er omlag 3 km. I helgene blir det morgenturer langs sjøen her jeg bor. Disse er litt tøffere da det er mye opp og ned. Men vet du, jeg klarer det. Litt kry skjønner du.

Etter omlag tre uker har mine meninger om jogging endret seg litt. Jeg vet at jeg ikke kommer til å springe maraton, men jeg har bare lyst til å komme der at jeg synes jogging er kjekt og herlig. En enkel måte å komme seg på trening. Men det viktigste er at jeg skal synes det er kjekt. Jeg har aldri synes at jogging har vært noe, så bare det å komme seg ut å jogge er en seier.

Du kan lese mitt første innlegg HER. Her forteller jeg grunnlaget jeg startet med.

Ønsker dere en fantastisk dag. Jeg kan garantere at det er flott, siden jeg har vært ute på en lite joggerunde allerede i dag.

Et bilde fra turen min i dag. Kan det bli bedre i disse omgivelsene………. Dette bilde er tatt i “gåtiden” min…….. 

#joggekropp #stavangerinmyheart #Hafrsfjord #trening #jogge #treningsglede

20 kommentarer

Siste innlegg