På jakt etter joggekroppen……

Ja kan dere tenke dere? Jeg jogge?

Jeg trodde vel aldri at jeg skulle skrive et slikt innlegg siden jeg har en liten “fobi” mot det å jogge. Du kan lese om det i her.

Nå hadde det seg slik at jeg kom i snakk med en person, ja for noen måneder siden. Han fortalte at han føyk gjennom sanddynene på jærstrendene som bare det. Jeg kom jo med den vanlige frasen om at å jogge det ligger ikke for meg og bla,bla,bla. 

Vel en setning sa han som har boret seg inn i meg, tross om jeg ikke synes det gjaldt han så masse. “Se på meg. Jeg har ikke kropp til å jogge, og jeg får det til”. Han hadde hatt samme innstillingen som meg før han fikk et tips fra en bekjent som han og delte med meg. Korte økter, men det skulle være veldig effektivt. 

Må nevne at han også nevnte at han kunne være med, i mitt tempo da selvfølgelig. Lite visste han at når jeg jogger vil jeg ikke se et eneste menneske. Men i grunnen var ikke det noe problem for jeg jogger jo ikke.

Så etter denne samtalen har jeg fått enda en grunn til å ikke jogge. Jeg har stjålet hans uttrykk, og har brukt det titt og ofte. Jeg har rett og slett ikke joggekropp i tillegg til at jeg får vondt i kroppen bare av å tenke på å jogge.

Men så har jeg jo blitt med på “Dytt” kampanjen på jobb. Kollegaer springer både hit og dit. Jeg trener og jeg går. Men jeg har ikke jogget til nå.

Teknikken eller forslaget han har fortalte meg har ligget å “trigget” i bakhodet. Jeg har tenkt på det titt og ofte, og skjøvet det litt foran meg. Men i dag pushet jeg meg litt ekstra, og testet ut. Jeg var nok ganske så skremt, men vet dere det gikk helt fint, tross min skepsis. Jeg tror faktisk at dette kan funke for meg. Men har jo bare prøvd en gang. Ikke på tredemølle som han sa, men ute. Det skal visstnok være litt vanskeligere, uten at jeg vet noe om det.

Så hvis dette her gjør susen på meg er jeg sikker på at det kan fungere for andre “anti joggere”. Da skal jeg dele, men inntil da tester jeg det ut.

Legger ved et nesten bevis…… måtte jo sette meg nedpå etter økta. Jeg klarte til og med å ikke stoppe for å knipse bilder. Litt kry av det.

#joggekropp #trening #dummiejogging #jogge #stavangerinmyheart

Siste innlegg