Bursdagsplanleggeren fikk ufrivillig fri i år……

Det er som sagt mange forskjellige måter å si ting på. Noen er litt vel flinke og noen er ikke så flinke kan en vel si.

Jeg har derimot en her i huset som vet hvordan han skal ordlegge seg.

Han fyller året i dag, og han har rett og slett gitt meg fri.

For  noen få uker siden kunne han meddele at han synes jeg hadde det så utrolig stresset rundt bursdagen hans, med kaker, mat og vasking. Dermed hadde han tenkt å lette litt på stresset mitt og ikke ha noe bursdagsfeiring her hjemme i dag eller i helgen.

Jeg prøvde jo selvfølgelig å argumentere, men han holdt på sitt. Prøvde å få til at vi kunne jo bare be noen få stykker. Men nei, han var ikke til å rikke.

Argumentasjonen: “Eg tenke på deg”.

Jeg tok hintet til slutt, og tenkte at vel vi har kommet til en ny epoke. Han er ute og koser seg med kammerater, og på eget inaktiv har han spandert pizza på gjengen. Han ringte hjem og sa at det var forferdelig dyrt.

Før han sprang ut dørene har det vært litt familie og venner innom for å gratulere, og kake har de fått. Tror nok han setter pris på det.

Men jeg må nok innse at enda en epoke er over. Det kan kanskje være noen år til jeg får være med på bursdagsfeiringen hans igjen. Tanken er blandet. Det er godt de vokser til, men allikevel litt sårt. Men når jeg tenker tilbake, var det vel slik vi var også.

 

 

Tross lite feiring får jeg holde meg til morgenrutinene ved bursdag. Vekking, synging og litt gaver. Så er det jo litt koselig med en liten kake på morgenkvisten:) Denne tradisjonen hadde han “glemt” ut tror jeg….. eller om han rett og slett setter pris på den? Jeg velger å tro det siste.

Hvis du lurer er det en eplekakemuffins. Ble litt flat da den måtte få plass i ovnen med den andre kaka, dermed sto den kun i pappen.

 

#bursdagsplanlegging #fridag #barnogfamilie #mamma #kake #bursdagskake #mamma #bursdagsbarn #ungdom #tenåring

 

14 kommentarer

Siste innlegg