Det skal bli “skjønt” å være norsk og voksen i Danmark

Reklame | VisitLillebælt, Color Line, Best Western Kryb i ly kro, Bridgewalking, Kitzchen, CLAY - Keramikmuseum Danmark, MoDaVi

Sol, sommer og attpå til en tur til Danmark i helgen. Det er absolutt ikke å forakte.

Jeg tror aldri, eller det er hvertfall år og dag siden jeg har vært på en voksenferie til Danmark. Men det skal vi nå. Jeg og en venninne drar nemlig ned til Lillebælt i helgen i regi av Visit Lillebælt. Vi skal bo i Fredericia som har historie helt tilbake til 1650 da den ble grunnlagt som festningsbygg. 

Tenk en helg full av opplevelser som massasje, være vinbonde for en kveld, god mat og drikke, sightseeing, historie og ikke minst bo på hotell. Ja jeg tror absolutt at vi kan kose oss på denne turen. De har lovet oss dansk vin, kultur og historie på sitt beste.

I området ved Lillebælt er det opplevelser for store og små. Vannsport, strender, kultur, historie for å nevne noen. I tillegg ligger det kun 60 kilometer fra Legoland. Ønsker du å kikke mer på tilbudet anbefaler jeg deg å gå inn på VisitLillebælt.

 

 

#visitlillebælt #danmark #colorline #bestwesternkrybilykro #bridgewalking #kitzchen #claykeramikmuseumdanmark #modavi #visitlillebaelt #middelfart #fredericia 

 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg