Gressløkblomst – hva gjør du med den?

Hei dere.

Håper dere har en fin søndag, og kanskje som meg nyter morgenkaffen?

I går kom jeg over en oppskrift på Gressløkblomst som jeg har lyst å dele med dere. Jeg synes disse blomstene er så fine, og det har irritert meg litt at jeg ikke har kunnet bruke dem til noe. Ja det var det jeg trodde. Men de har visst mange bruksområder har jeg funnet ut. De kan tørkes, de kan syltes og flere andre ting.

Jeg testet ut det å sylte de, og plukket inn de fra busken min som enda var fine. Det var ikke så mange så men de var noen få. Jeg kokte opp 2 skjeer med eddik, 4 skjeer med sukker og 6 skjeer med vann.

Smaken er litt lik syltet rødløk, men litt rundere. Kan brukes til tilbehør til kjøtt og masse annet.

 

 

 

6 kommentarer
    1. Det eneste RARE er at det føles litt rart å spise blomster 😀 Fordi man ikke er vant 🙂 Synes av blomster som man putter i munnen. Vi har jo spist resten, men er liksom vant til løker, stilker osv 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg