Hjertevarmer i Tinn og Ull – og en liten “giveaway”

Reklame | Greetings from Norway AS

I dag har jeg vært så heldig å fått besøke Greetings of Norway som designer, produserer og selger en fantastisk kolleksjon av smykker laget i tinn og ull.

Gründerene bak denne fantastiske kolleksjonen er to livlige damer med engasjement, kreativitet, pågangsmot og ikke minst hjertevarme.

De jobber fra et lite verksted i Sandnes hvor de har både tinnstøperi og gullsmedverksted. Her produseres de fantastiske smykkene, gaveartikler, pyntegjenstander og firmagaver.

Ideen og ønske er å fremme gammel norsk kultur i et nytt design, og jeg må si at dette har de jammen meg klart med glans. Resultatet er fargerikt, lekent og at en kan mikse både i farger og figurer.

Så for de som liker litt farger, da er dette det du bør se etter i år.

 

Hovedsmykket i kolleksjonen er Hjertevarmeren. Det er i tinn og ull og et utsaget hjerte på. Denne er mulighet å få i ti spreke farger med matchende snor. Denne er det mulig å matche med andre ting fra kolleksjonen, eller bruke den helt alene. Det er bare fantasien som stopper.

Og damene har kreativitet. Synes disse søte skytsenglene var så koselige. Fin venninnegave eller en liten oppmerksomhet til en venn

Og til en av dere som har lest så langt, kan dere få være med på en trekning på et fantastisk smykke designet av Greetings from Norway. Skriv deg på under så trekker jeg en heldig vinner mandag 12. oktober.

 

 

27 kommentarer

Siste innlegg