Tror du at det funker med en banan?

Vi er alle innforstått med at meteren, det er det som gjelder nå. Det er mange gode forslag som svever rundt, men jeg beit meg merke i Kolumbus sin versjon på Instagram. Synes den var genial jeg så jeg deler den eksklusivt med dere. Legger ved bilde av den under her.

 

 

Stor bamse, stor bamse tenkte jeg. Men nei, eneste jeg kunne komme på var “bamselignenes” banan i rett størrelse for å holde rette avstand.  For å nevne det er dette ikke hvilke som helst banan heller. Den kommer nemlig fra London og har vært ute på tur før. Både med “tuben”, fly og bil. Så denne er bereist. Nå tenker du kanskje at “hjelp London”, men det er noen år siden så den har absolutt ikke noe smitte med seg. Ikke det jeg kjenner til.

Denne herligheten fikk poden i London på en såkalt basar. Når en har hjelpsomme onkler som etter endt innsamling av lodd eller gevinst får overtalt til at denne her var uunnværlig, ja det var slik den havnet hos oss. Tross mine tapre forsøk på å fortelle at å betale ekstra kollier med fly, størrelsen og alt annet jeg kunne komme på, var det som å snakke til døve ører.

Poden på 7-8 år fikk streng beskjed om å bære den selv på flyplassen for å prøve å sjarmere de i skranken til å la den gå som håndbagasje. Og det klarte han med glans. Når han bar den så det ut som en banan som kom gående siden denne var høyere enn han. Så jeg tror ikke jeg eller vi har fått så masse oppmerksomhet før eller siden. Litt spesiell opplevelse, så den huskes godt.

Turen gikk i grunnen greit utenom at den satte seg fast i sikkerhetkontrollen. Som poden fint sa det så brukte de en diger stekespade for å få den gjennom. Dette dyttet resulterte at den har en liten skitten flekk etter omgangen den fikk.

På selve flyet brukte den en hel bagasje hylle, men det gikk greit det og.

Så hva tror du? Tror du dette kan være et alternativ for oss i meter tiden vi er i?

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg