Kamari Beach – Santorini

Hei fininger.

I dag har jeg kun hatt en litt daffedag Spiste en god frokost her på hotellet mitt. Bare utsikten er helt fantastisk.

For å få en siste hel dag på stranden, tuslet jeg ned til Fira og tok bussen til Kamari Beach. Innimellom er det jo det vi gjør når vi er på ferie har jeg funnet ut.  På veien, på nabohotellet hvor jeg bor sto hotelleieren og beundret sin blomstrende kaktus. Denne blomstrer visst kun en dag i året i følge henne. Jeg har lagt et bilde under.

Jeg synes at å ta buss når jeg er på ferie er en liten sjarm i seg selv. Ja det er som regel trangt, men så mye som foregår. Når jeg i tillegg reiser alene kommer jeg også som regel i snakk med noen, og det er jo kos. Jeg synes også at jeg blir litt bedre kjent i områdene hvor jeg er ettersom en som regel må gå litt til bussholdeplassene.

Litt om Kamari:

På østkysten av Santorini ligger den populære feriebyen Kamari. Her på yttersiden av øya er landskapet ganske flatt og står i kontrast til områdene lenger vest. Kamari var bare for noen få år siden en liten fiskelandsby, men fremstår i dag som et raffinert ferieanlegg med vakre bygninger og små hoteller med alle nødvendige fasiliteter.

Kamaris store trekkplaster er den drøyt 1 kilometer lange sandstranden, som i høysesongen er fylt med solsenger, parasoller og mengder med turister.  Stranden i Kamari har en gråsvart lavasand og finkornet rullestein i vannkanten. Ute i vannet er det stort sett lavabunn.

Jeg legger litt bilder fra dagen min:

Nydelig utsikt ved frokostbordet:

Kaktusen i Blomst. Denne skal visst blomstre en dag pr. år iflg. eieren:

Stranden i Kamari:

#reise #reisemagasinet #reiseliv #Santorini #kamaribeach #kamari #firasefani #vallasvillas&appartments #underholdning #hellas #greece #greek

 

13 kommentarer

Siste innlegg