Støtte til el-sykkel – kjør på!

Ja vi som bor i Stavanger, både siddiser og andre folk har det godt. Som dere vet fikk vi gratis buss her for litt siden – selv om den nå med et skifte til Høyre henger i en tynn tråd. Men det med å få støtte til el-sykkel har vi enda mulighet til.

Så bor du i Stavanger, har tenkt å kjøpe deg en el-sykkel og vil spare litt penger? Da må du søke om støtte innen 9. oktober i år. Hvis du får innvilget får du opptil 5000 kr igjen på kjøpet ditt. Ikke nok med det, Kolumbus gir deg i tillegg en høykvalitets sykkellås.

Igjen vil jeg si veldig bra Stavanger, dette kommer godt med i disse tider, vi er på vei inn i en verden av micro mobility som det så fint heter. Grunnen for at kommunen gjør dette er at målet er å redusere antall biler på veiene og å legge til rette for at flere velger sykkelen som transportmiddel. Med å erstatte bilene er dette med på å redusere utslipp av klimagasser i Stavanger.  Så hva synes du? Er det et bra tiltak?

Sjekk gjerne ut Stavanger Kommune og hvordan du søker HER

 

4 kommentarer
  1. Det er jo smart å støtte el-sykkel da. Sparer jo miljøet, og ikke minst så får man trim noe som også har helsemessig gevinst 😊

   Det skulle det ha vært i Trondheim også.

   Ønsker deg en superfin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg